Privat

Oplever du larm under middagen?

I rigtig mange private hjem har man med den moderne arkitektur problemer med lyden. Det gælder både akustikken i rummene men også den generelle lydisolering. Har du akustikproblemer bliver lyden ved med at fare rundt i lokalet. Selv den mindste lyd fra...

Oplever du larm under middagen?

I rigtig mange private hjem har man med den moderne arkitektur problemer med lyden. Det gælder både akustikken i rummene men også den generelle lydisolering. Har du akustikproblemer bliver lyden ved med at fare rundt i lokalet. Selv den mindste lyd fra en opvaskemaskine virker støjende. Og det er i hvert fald ikke hyggeligt at have en børnefamilie til middag i sådan et køkken/alrum med dårlig akustik. 

Den dårlige akustik kan sagtens ændres ved brug af effektive akustikplader. Hvis du har et problem med akustikken, kan du læse vores folder om "Privat Akustik", hvor der også er angivet ca. priser for de forskellige løsninger. Herefter kan du give os et kald på 70 26 14 12, så vi kan give dig et gratis og uforpligtigende tilbud på netop dit problem. Du kan også selv give dig i kast med det, og finde produkter i vores webshop.  

Er der løsninger du ønsker at se i virkeligheden, kan du komme forbi vores showroom i Roskilde. Her har vi mange af produkterne monteret. 

Mængde og effekt:

Som udgangspunkt skal der, for at skabe god akustik i et lokale, opsættes akustisk materiale svarende til mindst 25-35 % af rummets gulvareal. Hvis lokalet er opbygget af meget hårde materialer eller hvis der er højere end 3 meter til loftet skal der mindst opsættes 35 %.

Eksempelvis, vil et rum på 30 m² med loft til kip, skulle have opsat minimum 10 m² akustikabsorbenter. 

Ønsker du at få os til at udføre montagen, kan du læse mere her.

Se her i videoen, hvordan akustikregulering har gjort hverdagen bedre for familien Balslev.

Hør hvordan familien Balslev oplevede akustikregulering ændrede stemningen i deres hjem

 

 

Relevante eksempler

Relevante produkter

(Se alle)

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Kontakt os nu – så finder vi en løsning