header-lydmaaling-alpha-akustik.jpg

OM ALPHA AKUSTIK

Alpha Akustik har været på banen siden 1999, og er en af Danmarks førende støjdæmpningsvirksomheder. En af vores styrker er, at vi bruger den tid det tager, at finde den rigtige kombination af økonomi, arkitektur, hygiejne, holdbarhed og lydmæssig effekt. Og den kombination er aldrig den samme hos to kunder.

 

Der er ingen standardløsninger, men én samlet pakke med alt fra individuel rådgivning og færdig montage. Det gør det trygt og enkelt for din virksomhed, husstand eller institution at forbedre lydforholdene. VI tilpasser løsningen dit behov.

Vi opsætter akustikløsninger alle steder - tappehaller, foredragssale, flyhangarer, gymnastikhaller, storrumskontorer og skolefritidsordninger.

 

Hvert sted har hver sine udfordringer, regler og muligheder for at kombinere akustik med funktionalitet - det kan vi vejlede om.

I over 23 år har vi løst støjproblemer indenfor erhverv, offentlig institutioner, skoler, industrilokaler og hos private kunder. Vi er uafhængige af leverandører, men vi har et stort netværk, og kan derfor opnå fordelagtige materialepriser, samtidig med, at vi sikrer det rigtige produkt til den enkelte opgave. 

Vi gør meget ud af at give dig en professionel oplevelse, og som en del af vores service, kommer vi gratis ud og vurderer dit støjproblem. 

Herefter laver vi en akustisk vurdering med fokus på dit behov ift. arkitektur, økonomi og behov, som giver dig en pris på et gennemtænkt løsningsforslag - som vi gerne monterer for dig, for at sikre dig kvalitet fra start til slut. Tilbuddet er uforpligtende, men skal vi løse dit støjproblem, garanterer vi god lyd. 

Hvis der er behov for det, kan vi dokumentere, at støjdæmpningen overholder myndighedernes krav.

akustikpaneler-akustikpanel-lydpanel-lydplader-akustikplader-forside.jpg
akustikpaneler-akustikpanel-lydpanel-lydplader-akustikplader-forside2b.jpg
akustikpaneler-akustikpanel-lydpanel-lydplader-akustikplader-forside3.jpg
akustikpaneler-akustikpanel-lydpanel-lydplader-akustikplader-forside-4.jpg

Midt- og Nordjylland (erhverv)