UNDERVISNING

Ønsker jeres virksomhed gratis undervisning i akustik?

Seminarets indhold

  • Grundlæggende teori om både akustik, støj og hørelse.

  • Deltagerne vil opnå viden om lovkrav og hvilke konsekvenser det har for medarbejderne på kontorer, institutioner, skoler og andre arbejdspladser, når de bliver udsat for et støjende arbejdsmiljø.

  • Derudover vil deltagerne få indsigt i hvilke redskaber, man kan benytte sig af, når man står overfor en akustikregulerings- eller støjdæmpningsopgave. 

  • Oplægget veksler mellem information og dialog, hvor vi søger at spore os ind på, hvordan jeres opgaver kan løses bedst muligt.

  • Oplægget er gratis og har en varighed på ca 1½ time.

Her kan du se et overblik over de kommuner, vi har undervist hos:

byer_vi_har_undervist_i_2.png

Udtalelser fra kommuner:

”Teknisk Service i Lolland Kommune har haft Alpha-Akustik på besøg, hvor Alpha-Akustik afholdte et seminar omkring akustik. Et virkelig godt seminar, som indeholdt både den teoretiske del samt den praktiske del. Samtidig var der tid til spørgsmål, da Alpha-Akustik var repræsenteret med teoretikeren og praktikeren. Alle spørgsmål og erfaringer blev vendt og besvaret. Seminaret var ikke et salgsfremstød, men et meget seriøst seminar. Jeg vil varmt anbefale Alpha-Akustik til andre.”

 

Lotte Lem, Teamleder Lolland Kommune

 

”Et relevant og spændende oplæg, med en god skitsering af problemstillingen i en god ’dosering’ af teori og efterfølgende præsentation af løsningsmuligheder. En god oplevelse at blive inddraget i fremlæggelsen, og bestemt fremmende for forståelsen, også at kunne se og røre nogle af produkterne. Vi vil bestemt anbefale jeres oplæg til både vore egne kollegaer, men også kollegaer i vores samarbejdsområde.”

 

Petra Ulrike Barbara Andersen, projektleder i Ishøj Kommune

For mere information kontakt Thomas Fløcke på 30 25 00 36 eller på tf@alpha-akustik.dk