top of page
Her kan du læse vores salgsbetingelser, såfremt der opstår spørgsmål

SALGSBETINGELSER

BESTILLING

Bestilling af produkter sker ved at kontakte os på 70 26 14 12 eller post@alpha-akustik.dk

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, hvis du skulle fortryde dit køb. I praksis betyder det, at du har 14 dage til at give os besked – herefter har du endnu 14 dage til at returnere varen. Fortrydelsesretten løber fra den dag varen er modtaget.

 

NB: Når en vare er produceret på bestilling, og dermed er specielt fremstillet til dig, bortfalder den generelle fortrydelsesret. Læs mere om din fortrydelsesret her.

 

VARENS STAND, HVIS DU FORTRYDER DIT KØB

Du kan fortryde dit køb, uanset varens stand. Du skal dog være opmærksom på, at du skal betale for en eventuel værdiforringelse af varen som opstår, mens du har varen.

GIV OS BESKED

Hvis du fortryder dit køb, skal du give os besked. Du skal sende en mail til post@alpha-akustik.dk, hvor der står, at du fortryder købet og oplyse ordrenummeret. 

Hvis du fortryder købet, bedes du kontakte os omkring returnering af de købte varer på telefon 70 26 14 12 eller via e-mail post@alpha-akustik.dk. Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse eller ved at sende varerne retur pr. efterkrav! Omkostningerne til returneringen skal du selv afholde.

Når du benytter din fortrydelsesret, er det dit ansvar at der ikke sker forringelser eller skader på varen indtil den er sikkert fremme hos os igen – også under transporten.

PENGENE TILBAGE

Når du fortryder dit køb, skal du naturligvis have dine penge tilbage.  Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret den for eventuelle forringelser eller skader, som du skal betale, sender vi dig en opgørelse og overfører pengene til din konto. Leveringsomkostninger inkl. returfragt skal dog altid afholdes af køber og vil derfor være fratrukket returbeløbet. Da du selv står for returneringen af varerne er det kun den første fragt, der bliver trukket fra fakturabeløbet.

 

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN  (REKLAMATION)

Når du køberen varer har du 24 måneders reklamationsret, i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og, at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget vil reklamationen altid være rettidig.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Samtidig skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

FRAGT OG LEVERING

For at få dine varer leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Levering sker med fragtmænd, Post Danmark eller egen bil.

Vi leverer til hele landet. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til første dør i stueetagen. Der leveres i dagtimerne mellem 8 og 16.

Under ordreafgivelsen er det muligt at medsende en besked til Alpha Akustik. En del kunder noterer her, at de gerne vil ringes op i forbindelse med leveringen. Sendes en ordre med Post Danmark er det desværre ikke muligt at blive ringet op. Sendes ordren med fragtmand giver vi altid ønsket om opringning videre. Eftersom det er fragtmanden, som skal foretage opkaldet, og har udgiften kan vi dog ikke garantere at opringningen vil blive foretaget.

Ordren skal kontrolleres ved modtagelsen og undersøges for eventuelle transportskader. Ligeledes skal man kontrollere om leverancen indeholder de korrekte varer samt antal.

Vi anbefaler alle vores kunder at vente med at bestille eventuelle håndværkere til varen er modtaget og bekræftet i god stand.

Forbehold for ændringer og ansvarsfraskrivelse.

Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede varer samt varer der er i restordre. Alpha Akustik kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Vi forbeholder os ret til løbende at opdatere og ændre vores handelsbetingelser. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer, når du handler hos os.

 

bottom of page