top of page

AKUSTIK TIL PRIVATE - få ro under middagen

God akustik er vigtigt i privatboliger af flere årsager:

  • For det første kan dårlig akustik føre til øget støjniveau, hvilket kan være meget generende for beboerne i huset. Dette kan være særligt problematisk i boliger, hvor der er flere mennesker, der bor sammen, eller hvor der er børn, der leger og larmer. Dårlig akustik kan også føre til, at lyde fra f.eks. tv eller musikudstyr breder sig og forstyrrer andre i huset eller endda naboerne.

  • For det andet kan dårlig akustik påvirke lydkvaliteten i rummet. Hvis akustikken er dårlig, kan det føre til ekko og resonans, hvilket kan forvride lyden og gøre det svært at høre eller forstå samtaler eller lytte til musik eller tv.

  • Endelig kan god akustik forbedre den generelle trivsel og komfort i hjemmet. Hvis akustikken er god, kan det føre til en mere behagelig atmosfære og reducere stressniveauet, hvilket kan have en positiv indvirkning på beboernes helbred og velvære.

 

Vær opmærksom på, at du er særlig eksponeret for dårlig akustik, hvis du bor i et hjem med bare vægge, hårdt gulv, højt til loftet og bor du minimalistisk. Vi kan lave en løsning til dig, der er tilpasset hjemmets arkitektur. 

 

FÅ GOD AKUSTIK I PRIVATE HJEM - se hvilke løsninger, vi oftest anvender

Alpha-akustik-telefonboks-moedeboks-kontor-akustikvaeg-akustikloft-lyddaempning-stoej-stoe
Akustikregulering-akustikloft-akustikvaeg-akustikloesning-akustiklofter-lydloft-lydlofter-

HØR FØR OG EFTER HOS PRIVATKUNDE

Tumbler til privatvideo - youtube.jpg
Soundear-ørepropper-alpha-akustik-stoej-larm-ro.jpg
Privat-alpha-akustik-direct-loftsloesning-lydplader-skraavaegge-liebhaveri-akustikloesning

HER FORTÆLLER VI OM AKUSTIK I PRIVATE HJEM

Tumbler til privatvideo-balslev-akustikpaneler.jpg

MÆNGDE OG EFFEKT - FOR AT FÅ GOD AKUSTIK

 

Som en grundregel skal der opsættes akustisk materiale svarende til mindst 25-35 % af rummets gulvareal for at opnå god akustik i hjemmet. Hvis lokalet er opbygget af hårde materialer eller hvis der er mere end 3 meter til loftet, vil beregningen være anderledes. Dårlig akustik løses bedst med et  akustikloft, men man kan også nå langt med akustik på væggene.

bottom of page