top of page

AKUSTIK TIL PRIVATE - fjern unødige støjgener og få mere ro i hjemmet

  • Bor du i et hjem, hvor der er højt til loftet, har du en minimalistisk indretning, hårde gulve, store glaspartier og få ting på væggene? Så oplever du højst sandsynligt dårlig akustik.

  • Dårlig akustik kan føre til øget støjniveau, hvilket kan være meget generende for beboerne i boligen. Rumklang er særligt tydeligt, når flere mennesker bor sammen, eller hvis der er børn, der leger og larmer indendørs. Hvis akustikken er dårlig kan det føre til ekko og resonans, hvilket kan forvride lyden og gøre det svært at høre eller forstå samtaler eller lytte til musik eller tv. 

  • God akustik kan forbedre den generelle trivsel og komfort i hjemmet. Hvis akustikken er god, kan det føre til en mere behagelig atmosfære og reducere stressniveauet, hvilket kan have en positiv indvirkning på beboernes helbred og velvære.

  • Som en grundregel skal der opsættes akustisk materiale svarende til mindst 25-35 % af rummets gulvareal for at opnå god akustik i hjemmet. Hvis lokalet er opbygget af hårde materialer eller hvis der er mere end 3 meter til loftet, vil beregningen være anderledes. Dårlig akustik løses bedst med et  akustikloft, men man kan også nå langt med akustik på væggen.

 

SE VORES ANBEFALINGER TIL AKUSTIK I PRIVATE HJEM

Alpha-akustik-telefonboks-moedeboks-kontor-akustikvaeg-akustikloft-lyddaempning-stoej-stoe
Akustikregulering-akustikloft-akustikvaeg-akustikloesning-akustiklofter-lydloft-lydlofter-
Soundear-ørepropper-alpha-akustik-stoej-larm-ro.jpg
Privat-alpha-akustik-direct-loftsloesning-lydplader-skraavaegge-liebhaveri-akustikloesning

HØR FØR OG EFTER HOS PRIVATKUNDE

Tumbler til privatvideo - youtube.jpg

HER FORTÆLLER VI OM AKUSTIK I PRIVATE HJEM

Tumbler til privatvideo-balslev-akustikpaneler.jpg
bottom of page