top of page
alpha-akustik-stoejdampning-akustikloft-

AKUSTIK - GØR DET RIGTIGT FØRSTE GANG

For at få den bedst mulige akustikløsning, skal akustikløsningen prioriteres således:

Alpha-akustik-kontor-akustikvaeg-akustikloft-lyddaempning-stoej-stoejdaempning-larm-ro-sto

1. PRIORITET IFT. AKUSTIK ER LOFTSLØSNINGER

​For at skabe ideel akustik, skal man tilføje akustisk materiale tilsvarende ca. 30 % af rummets gulvareal. Det nemmeste sted at tilføje meget absorberende materiale er i loftet.

 

Er det ikke muligt at inddrage loftet i akustikløsningen, kan du kontakte os på 70 26 14 12 eller på mail, så kan vi lave beregninger på, hvordan vi alternativt kan løse det med andre muligheder. (Det er gratis og uforpligtende).

 

For private kunder er det ca. 3 gange billigere at lave akustikloft, end at opnå samme resultat med vægløsninger. 

akustikregulering-alpha-tyst-akustik-akustik-paa-vaeg

2. PRIORITET IFT. AKUSTIK ER VÆGLØSNINGER

Når man har etableret et godt akustikloft, kan den resterende lyd, der ikke bliver absorberet i loftet, bevæge sig mellem væggene.

 

Det resulterer i det, vi kalder for "stående lydbølger", hvilket kan skabe et ekko i rummet, når man f.eks. klapper en enkelt gang. Vil du høre et eksempel på stående bølger, kan du se denne video.

 

Stående bølger kan fjernes ved at inddrage væggene til akustikreguleringen.

Alpha-akustik-boernehave-akustikvaeg-akustikloft-lyddaempning-stoej-stoejdaempning-larm-ro

3. PRIORITET IFT. AKUSTIK ER SKÆRMVÆGGE

Skærmvægge og bordskærme er vigtige, når man har styr på loft og vægge ift. akustikken. De er især relevante på kontorer, i børnehaver og på skoler. 

Skærmvægge kan benyttes til at lave rum-i-rum til fordybelse eller leg – f.eks. i børnehaver og på skoler. 

På kontorer benyttes skærmvægge og bordskærme primært til at afskærme den enkelte medarbejder for unødig støj. Samtidig er det en måde at opdele kontoret på.

Chatpod-akustikpaneler-moedeboks-kontor-lydpanel-lyd-akustik-lydboks

TOTALLØSNING – AKUSTIKMØBLER

Akustikmøbler og mødebokse kan integreres på kontorer og arbejdspladser, hvor man ønsker totalløsninger ift. at blive afskærmet for lyden. Akustikmøbler kan være med til at skabe stillezoner, hvor mødebokse er totalløsninger rum-i-rummet, hvor du kan holde fortrolige samtaler.

Ring til os på 70261412, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud. Vi løser alt fra produktpræsentation, akustisk analyse til færdig montage – så bliver det gjort rigtigt første gang.

bottom of page