alpha-solo-privat-kontor-lydisolering0.j

LYDPLADER – få god lyd med lydplader

Hvad er lydplader?

Lydplader er et andet ord for plader, der anvendes til at absorbere lyden. Dem vender man, når man ønsker at fjerne dårlig lyd i et rum. De består af en mineraluldskerne, og kan have forskellige overflader.

Det kan også kaldes lydabsorbenter eller akustikplader og findes i mange versioner. Fælles for alle betegnelser er, at der er tale om et materiale, der absorberer lyden i rummet. 

Lydplader i felter

Lydplader kan opsættes som felter i loftet - som f.eks. Alpha SOLO og Alpha Direct.

Lydplader til væg

Der findes også mange forskellige lydplader til væg. Fælles for dem er, at de skal være mere hårdfør end absorbenter i loftet. Derfor anbefaler vi især Alpha Tyst som akustisk absorbent til f.eks. børnhaver, skoler, kontorer. En anden meget effektiv lydplade til vægge er Alpha Robust, der har en hård metal kasse, så den kan monteres alle steder - også i idrætshaller, industrien mm. En andet meget populær lydplade er trælameller. Vi anbefaler dog altid, at trælameller suppleres med mineraluld bagved, hvis det skal have en mærkbar akustisk effekt. 

 

Lydkplader som heldækkende loft

Det er også muligt at lave en heldækkende akustikløsning. Det kan enten være luksus versionen akustikpuds, hvor lydplader med et pudslag bliver opsat i loftet og efterfølgende udjævnes samlingerne af håndværkere med særlige teknikker. En anden heldækkende løsning med lydplader er VECTA STRETCH, hvor er lydpladerne er placeret bagved en dug, der opsættes og spændes ud i metalskinner, der ikke er synlige.

 

Lydplader i skinnesystem  

Lydplader kan også opsættes i et skinnesystem/systemloft som en effektiv løsning på et støjproblem.

Få et gratis og uforpligtende tilbud - ring 70261412.

Hør hvordan lydplader ændrer lyden i et rum

Akustikplader-akustikabsprbenter-absorbe

LÆR MERE OM AKUSTIK OG LYD

Her kan du blive klogere på akustik og lyd. Ring 70261412 hvis du ønsker et uforpligtende og gratis på at løse dit støjproblem