top of page
Alpha-akustik-akustikskaerm-bordskaerm-echojazz

AKUSTIKPLADER – få god lyd med akustikplader til lyddæmpning på loft og væg

For at forbedre akustikken i hjemmet, kræver det akustiske beregninger og ekspertviden om akustik og støjdæmpning. Dårlig lyd fjernes ved at opsætte et absorberende materiale, som i folkemunde også kaldes akustikplader.

HVAD ER AKUSTIKPLADER?

  • Akustikplader er et andet ord for absorbenter, der anvendes til at fjerne dårlig lyd i et rum. De består af en mineraluldskerne, og kan have forskellige overflader. Det kan også kaldes lydabsorbenter eller lydplader og findes i mange versioner. Fælles for alle betegnelser er, at der er tale om et materiale, der absorberer lyden i rummet. 

  • Akustikplader kan opsættes som felter i loftet - som f.eks. Alpha SOLO og Alpha Direct.

  • Der findes mange forskellige akustikplader til væg. Fælles for dem er, at de skal være mere hårdfør end absorbenter i loftet. Derfor anbefaler vi især Alpha Tyst som akustisk absorbent til f.eks. børnehaver, skoler, kontorer.

  • En anden meget effektiv akustikplader til vægge er Alpha Robust, der har en hård metal kasse, så den kan monteres alle steder - også i idrætshaller, industrien mm.

  • En tredje populær løsning af akustikplader er trælameller. Vi anbefaler dog altid, at trælameller suppleres med mineraluld bagved, hvis det skal have en mærkbar akustisk effekt. 

  • Det er også muligt at lave en heldækkende akustikløsning med akustikplader. Det kan enten være luksus versionen akustikpuds, hvor akustikplader, med et pudslag bliver opsat i loftet og efterfølgende udjævnes samlingerne af håndværkere med særlige teknikker. Det kan også være akustikplader opsat heldækkende i et loft som her

  • Akustikplader kan også opsættes i et skinnesystem/systemloft som en effektiv løsning på et støjproblem.

SE HVILKE PRODUKTER, VI ANBEFALER TIL GOD AKUSTIK

Dansk-kvindesamfund-akustikloft-akustikregulering-bibliotek
alpha-akustik-lyddaempning-stoejdaempning-larm-ro-lyd-lydisolering-stillezone-kontor-akust
alpha-bordskaerm-lydisolering-kollega-stoej-akustik-god-akustik-paa-kontor
Chatpod-akustikpaneler-moedeboks-kontor-lydpanel-lyd-akustik-lydboks

HØR FORSKELLEN AKUSTIKPANELER KAN GØRE

SE VIDEO OM AKUSTIKPLADER

bottom of page