top of page
Buede lofter-alpha-solo-akustikloft-akustikregulering-alpha-akustik-akustikloesning.jpg

GENBRUGSGLAS - vores akustikløsninger med glasuld består af 70 % genbrugsglas

  • Bæredygtighed er fremtiden og vi arbejder hele tiden på at blive klogere på hvordan, vi kan udvikle os i den retning

 

  • For at blive klogere, har vi har nedsat et udvalg, hvor vi fokuserer på at højne vores forståelse for en grøn omstilling.

  • Bæredygtighed spiller også ind som en faktor,  når vi etablerer samarbejde med nye  virksomheder. Seneste samarbejdspartnere indenfor akustik og bæredygtighed er Søuld, der er et danskproduceret akustikprodukt med et negativt CO2 regnskab - hvilket jo er positivt for en grøn omstilling

GLASULD BESTÅR AF 70 % GENBRUGSGLAS

Størstedelen af vores mineraluldsløsninger er lavet af miljøvenligt glasuld, hvoraf 70 % er genbrugsglas. Derudover lever det op til de strenge krav til indeklimakvalitet

Til certificerede byggerier har vores Plant sortiment opnået Eurofins certificering, Indoor Air Comfort Gold, takket være den samme bæredygtighedsbevidste opbygning, men med endnu mindre miljøbelastning.

GENNEMSIGTIGHED, LAV UDLEDNING OG MILJØDEKLARATION

Den glasuld, vi benytter, er certificeret , for at give mulighed for gennemsigtighed. Blandt andet overholder alt glasuld ECHA's (European Chemicals Agency) REACH-forordning.  Absorbenterne er fremstillet af mineraluld certificeret af EUCEB (The European Certification Board) for mineraluldsprodukter. Det sikrer maksimal kvalitet og sikkerhed. Derudover er der udearbejdet tredjeparts verificerede Health Product Declarations (HPD) for en række af de mineraluldsabsorbenter med glasud. 

LAV UDLEDNING

De glasuldsprodukter, vi anvender, imødekommer de strenge krav, der er til indendørs luftudledning. Derudover er de fleste mineraluldsprodukter tilmeldt certificeringsordningen Indoor Air Comfort hos Eurofins Product Testing A/S. Fabrikkerne hvor glasulden bliver produceret bliver også jævnligt inspiceret for at sikre, at standarden altid bliver efterlevet.

Miljødeklaration EPD(Environmental Product Declaration) for hvert sortiment

For at kortlægge produktets miljøaftryk bliver der lavet livcyklusanalyser ift. internationale standarder.  Vores leverandør af glasuld har 19 tredejparts verificerede miljødeklerationer /EPD - så der er gennemsigtighed ift. produktet. 

LÆS MERE OM ANDRE PRODUKTER MED BÆREDYGTIG PROFIL

Alpha-akustik-akustikskaerm-bordskaerm-echojazz-7.jpg
Soeuld_soegraes-co2neutral-akustik-akustikloesning-alpha-akustik-19.jpg

BLIV KLOGERE PÅ AKUSTIK I PRIVATE HJEM

ALPHA-TYST-akustik-stofpanel-akustikpanel-akustikvaeg-skole.jpg
alpha-Solo- akustikloft-akustikloesning-forecast-alpha-akustik-2.jpg

LÆR MERE OM AKUSTIK PÅ KONTORET

Kontorvideo-akustikkonsulent-akustikeksp
bottom of page