top of page

AKUSTIKVÆG  TIL INDUSTRIEN

​Akustikvægge, der kan tåle slag

  • Støjreduktion og arbejdsmiljøforbedring: En effektivt akustikløsning til industrilokalerne reducerer støjniveauerne fra maskiner og produktionsaktiviteter. Dette skaber et mere behageligt arbejdsmiljø for medarbejderne, hvilket kan føre til øget koncentration og produktivitet. Ved at minimere støjforurening bidrager akustik på væggene også til at beskytte medarbejdernes hørelse og fremme deres trivsel.

  • Sikkerhed og klar kommunikation: Klar kommunikation er afgørende i industrielle miljøer for at sikre sikkerhed og effektivitet. En gennemtænkt akustikløsning med et godt akustikloft - suppleret med akustik på væggene gør det lettere for medarbejdere at kommunikere og høre vigtige instruktioner og advarsler. 

  • Overholdelse af regulativer og standarder: Industrilokaler er ofte underlagt lovmæssige krav og standarder for støjniveauer og arbejdsmiljø fra blandt andet Arbejdstilsynet. Vi hjælper virksomheder med at opfylde disse krav ved at skabe et miljø, der er i overensstemmelse med de fastsatte standarder. 

Ønsker du vejledning eller råd, kan du kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe en mere effektiv og behagelig arbejdsplads og vi kan sikre, at Arbejdstilsynets krav bliver overholdt.

Industri-brochure-faa-god-lyd-i-industrien-laes-mere-her

HØR DENNE VIDEO OM AKUSTIK I INDUSTRIEN

HØR FØR OG EFTER HOS TESTCENTER ROSKILDE

bottom of page