top of page

AKUSTIKMALERIER - få printet malerier på akustikbilleder

Akustikmalerier er vores bud på en lyddæmpende løsning til at fjerne rumklang på kontorer og i private hjem. Det visuelle udtryk er fuldstændigt op til dig. Måske har du selv et kunstværk, du ønsker skal fungere som akustikkunst? Det kræver blot et billede af din maleri, så vi kan printe det på et akustikbillede og dermed lave akustikkunst.

Har du ikke selv et motiv, kan du vælge et motiv i vores store database med forskellige motiver. Du kan også vælge et maleri i vores database.

 

  • Uanset om du er en indretningsarkitekt, virksomhedsejer eller privatperson, der ønsker at forbedre lydmiljøet i dit rum, vil vores akustikmalerier give dig den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik.

  • Vores akustikmalerier også kaldet Akustikbilleder er specialdesignet til at reducere efterklangstid og forbedre akustikken i ethvert rum. Maleriet kan dog ikke alene løse dårlig akustik, da rummets opbygning, lofthøjden og indretningen altid skal tages i betragtning ift. rumklang og efterklangstid.

  • Vores dygtige akustikeksperter står klar til at vejlede dig. Vi kommer også gratis ud og laver akustiske vurderinger af rummet/bygningen, og vejleder om god lyd - tilpasset dit visuelle behov. Uanset om du ønsker at forbedre akustikken på et kontor, på en restaurant, i et konferencerum eller i dit private hjem, kan vi hjælpe dig til den ideelle akustikløsning med akustikmalerier.

  • Det helt særlige ved vores akustikmalerier er, at lærrederne kan tages af, hvis du ønsker at skifte det visuelle udtryk løbende. Rammerne fås både i smukke og elegante metalrammer eller i en flot ubehandlet egetræsramme. Når du investerer i en akustikløsning med akustikmalerier - i samarbejde med vores rådgivere, sikrer vi dig et godt lydmiljø og et smukt æstetisk udtryk - tilpasset dit behov. Kontakt os for at få mere information.

SE AKUSTIKMALERIER MED METAL RAMMER HER

SE AKUSTIKMALERIER MED TRÆRAMME HER

Akustikbilleder-noerrebroghymnasium-akustikloesning-akustikpaneler-alpha-akustik-akustikpl
Her kan du se vores akustikbilleder med egetrærammer, der kan bruges til at fjerne rumklang og skabe god akustik

RELEVANTE AKUSTIKLØSNINGER

Akustikbilleder-noerrebroghymnasium-akustikloesning-akustikpaneler-alpha-akustik-akustikpl

SE OGSÅ ALPHA SKÆRMVÆG

Akustikbilleder-skaermvaeg-akustik-alpha
bottom of page