top of page

TYST PANELER PÅ GLAS - Her kan du se Alpha TYST limet på glasvægge i mødelokaler

Møllevejen er en institution under Center for Familie og Handicap i Fredensborg Kommune og er et tilbud for børn og unge, som skal støttes til udvikling og læring i en ny retning. Møllevejens målsætning er at være et sted, som rummer alle børn og hjælper dem til at deltage i sunde, sociale fællesskaber.

I det store hus på Møllevej er der bl.a. en række samtalerum med glasvægge, hvor akustikken har været rigtig dårlig. Derfor kontaktede de Alpha Akustik, og sammen fandt vi en løsning, hvor smalle ALPHA TYST paneler blev limet på glasset i begge sider af mødelokalet. De tekstilbeklædte paneler blev valgt i flotte farver, der passer til den eksisterende indretning. 

Camilla Louise Hansen, leder af Møllevejen, har udtalt:

”Vi havde brug for en stilfuld og elegant løsning, som kunne løse et lydproblem i vores samtalerum. Rummene er adskilt med glasvægge, og den valgte løsning skulle helt enkelt sørge for, at lyden dæmpes, og at man i naborummet ikke generes af lyden. Lydpanelerne fra Alpha har løst problemet – vi har fået en effektiv og meget flot løsning, som roses af alle medarbejdere.”

Ønsker I også en akustikløsning, kan I kontakte os på 70 26 14 12 – vi kommer gratis ud for at vurdere støjproblemet og laver et uforpligtende tilbud på at fjerne støjen fra din hverdag.

HØR FØR OG EFTER

Tyst-paa-glas-akustikloesning-akustikvae

SE VIDEO FRA SAGEN

Tyst-paa-glas-akustikloesning-akustikvae
bottom of page