SmartArt akustikbilleder

Her kan du se priser for udvalgte størrelser.
Pris 942,00 kr. ekskl. moms (1.177,50 kr. inkl. moms)
Stk.
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 650,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

SmartArt kan fås i præcis den størrelse, du ønsker. Blot skriv til os og fortæl, hvor stort du ønsker billedet, så sørger vi for det.

  • Du kan anføre hvilket motiv, du ønsker, når du er gået bestillingen igennem.
  • Her kommer et kommentarfelt.
  • Skriv enten det ønskede motiv, eller at du sender os en grafikfil på mail.

 

Hvorfor vælge SmartArt?

I lokaler med nøgne og hårde vægge opstår der ofte stående bølger. Opsættes akustikbilleder på en eller flere vægge, brydes de stående bølger, og der opnås en meget tydelig forbedring. Placeres akustikbilledet tæt på medarbejdere eller på støjkilden, opnås en meget tydelig støjdæmpning.

Med et SmartArt-billede er det ønskede motiv trykt på et lærred, der sidder udenpå støjabsorbenten. Derfor er det let at skifte, hvis man ønsker et nyt motiv. Så hvis du på et tidspunkt ønsker at forandre akustikbilledets forside, ringer du bare til os på 70261412. Det er enkelt og koster ikke alverden at få et nyt motiv.

Vælg mellem hundredvis af billeder fra galleriet, eller send din egen grafikfil. Du bestemmer helt selv størrelsen på dit billede. Ønsker du 10 meter x 3 meter løser vi også det. 

FORBEHOLD: Denne vare produceres på bestilling, og er dermed specielt fremstillet til dig, hvorfor den genrelle fortrydelsesret bortfalder. 

Dimensioner:
Akustikbilleder fås i følgende standardstørrelser.
61 x 61 cm
121 x 61 cm
121 x 81 cm
121 x 121 cm
121 x 181 cm
151 x 101 cm
152 x 121 cm
121 x 240 cm

Du kan også bestille billeder i masser af andre mål - op til 3 x 7 meter. Ring gerne til os på tlf. 70 26 14 12, så laver vi en helt særlig løsning til dig.

Tykkelse:
Har du behov for bedre lydabsorption ved de dybe toner, kan du vælge at få billedet med ekstra tyk akustikplade. Så bliver den samlede tykkelse 60 mm i stedet for 36 mm.

Rammefarve:
Sort
Hvid

Montage:
Billederne leveres med ophængningsbeslag, og ophænges som en almindelig skifteramme.

Vedligeholdelse:
Aluminiumsrammen tåler almindelige rengøringsmidler.
Stoffet med print kan tørres forsigtigt med en opvredet klud.

Miljø:
Umiddelbart efter at billederne er hængt op, kan der være lugtgener. Det er ufarligt og forsvinder i løbet af nogle dage. Sørg for at lufte ud, så forsvinder det hurtigere.

Vælg mellem massevis af billedmotiver eller brug dit eget foto

Du kan se hvilke billedmotiver, du ønsker på din selvdesignede lyddæmpning: vælg her. Læg mærke til at der er prisforskel, New Art, Kids Art og Nima Stock koster mere.

OBS! Nogle motiver er beregnet til kvadratisk format.

Skriv motivnummer i kommentarfeltet når du bestiller.

Du kan også sende dit EGET MOTIV. Det koster ikke ekstra, og så får du din helt personlige støjdæmpning. Find inspiration her. Læs her hvilke krav der gælder, når du sender din egen fil.

Billederne leveres med ophængningsbeslag og med sort, hvid eller alufarvet ramme.
 

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

De viste absorptionskoeficienter er for 36 mm tykke billeder. For 60 mm udgaven er værdierne ved 125 Hz ca. 0,25 og ved 250 Hz ca. 0,65. 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre eksempler

Relaterede Produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Vi laver støjdæmpning alle steder hvor det runger for meget. Vi mestre alle fagets discipliner fra måling og beregning til færdig montage.