SmartArt akustikbilleder

Her kan du se priser for udvalgte størrelser.
Pris 942,00 kr. ekskl. moms (1.177,50 kr. inkl. moms)
Stk.
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 650,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

SmartArt kan fås i præcis den størrelse, du ønsker. Blot skriv til os og fortæl, hvor stort du ønsker billedet, så sørger vi for det.

Hvorfor vælge SmartArt?

I lokaler med nøgne og hårde vægge opstår der ofte "stående bølger", der er de horisontale lydbølger, der ikke bliver absorberet i loftet. Opsættes akustikbilleder på en eller flere vægge, brydes de stående bølger, og der opnås en meget tydelig forbedring. 

Med et SmartArt-billede er det ønskede motiv trykt på et lærred, der sidder udenpå lydabsorbenten. Ønsker man senere et nyt motiv til rammen, er det let at udskiftet, og ikke dyrt at få et nyt motiv. Blot kontakt os på 70261412.

Vælg mellem hundredvis af billeder (kontakt os på maileller send din egen grafikfil. Du bestemmer helt selv størrelsen på dit billede. Ønsker du 10 meter x 3 meter løser vi også det. 

FORBEHOLD: Denne vare produceres på bestilling, og er dermed specielt fremstillet til dig, hvorfor den genrelle fortrydelsesret bortfalder. 

Dimensioner:
Akustikbilleder fås i følgende standardstørrelser:


61 x 61 cm
121 x 61 cm
121 x 81 cm
121 x 121 cm
121 x 181 cm
151 x 101 cm
152 x 121 cm
121 x 240 cm

Ring til os på tlf. 70 26 14 12, hvis du ønsker andre størrelser.

Tykkelse:
Har du behov for bedre lydabsorption ved de dybe toner, kan du vælge at få billedet med ekstra tyk akustikplade. Så bliver den samlede tykkelse 60 mm i stedet for 36 mm.

Rammefarve:
Sort
Hvid

Montage:
Billederne leveres med ophængningsbeslag, og ophænges som en almindelig skifteramme.

Vedligeholdelse:
Aluminiumsrammen tåler almindelige rengøringsmidler.
Stoffet med print kan tørres forsigtigt med en opvredet klud.

Miljø:
Umiddelbart efter at billederne er hængt op, kan der være lugtgener. Det er ufarligt og forsvinder i løbet af nogle dage. Sørg for at lufte ud, så forsvinder det hurtigere.

For at få adgang til billederne du kan vælge imellem, bedes du kontakte os på 70261412.

Såfremt du ønsker at bruge dit eget billede, kan du sende det til os.

 

 

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

De viste absorptionskoeficienter er for 36 mm tykke billeder. For 60 mm udgaven er værdierne ved 125 Hz ca. 0,25 og ved 250 Hz ca. 0,65. 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre eksempler

Relaterede Produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Vi laver støjdæmpning alle steder hvor det runger for meget. Vi mestre alle fagets discipliner fra måling og beregning til færdig montage.