top of page
Få god lyd med Alpha Robust - det er især godt til steder, hvor det skal være slagfaste overflader så som børnehaver, skoler, sportshaller mm.

HVAD ER EN BANKEMASKINE?

  • En "bankemaskine" i sammenhæng med lydisolering refererer normalt til et apparat, der bruges til at måle lydisoleringsevnen af ​​et givent materiale eller en struktur. Maskinen, der er kendt som lydisolerings- eller lydtestmaskiner, udsender en specifik lyd, normalt i form af en bredbåndet støj eller et bestemt frekvensområde, og måler derefter, hvor meget lyden reduceres, når den passerer gennem materialet eller strukturen.

  • Lydisoleringstestmaskiner anvendes ofte i bygge- og konstruktionsindustrien til at evaluere lydisoleringsevnen af ​​vægge, gulve, lofter, døre og vinduer. De bruges også i forsknings- og udviklingsmiljøer til at karakterisere og optimere lydisolerende materialer og konstruktioner.

  • Typisk består en lydisoleringsmaskine af en lydkilde, en lydtryksmåler og en lydgenerator, der kan generere og måle lydtryk i forskellige frekvensområder. Målingerne, der udføres af disse maskiner, kan give værdifuld information om, hvor effektivt et givent materiale eller en struktur er til at reducere transmissionen af lyd, hvilket hjælper med at sikre passende lydisolering i bygninger og andre miljøer.

Her ser du en bankemaskine, der benyttes, når man laver lydisoleringsmålinger
bottom of page