Lydisolering eller støjdæmpning

Har du brug for lydisolering eller støjdæmpning?

Her kan høre, hvad forskellen er

 

...

Har du brug for lydisolering eller støjdæmpning?

Her kan høre, hvad forskellen er

 

 

ALPHA AKUSTIK laver støjdæmpning alle steder, hvor det runger for meget.

Hos os får du erfarne akustikere, der har over 20 års erfaring med dæmpning af lyd- og støjproblemer. Det sikrer dig en effektiv og professionel tilgang til alle af fagets discipliner, når det kommer til god akustik - fra efterklangsmålinger og beregninger til færdig montage. 

Du får den rigtige løsning første gang, og vores akustikere sikrer, at løsningen er den rigtige kombination af akustik, arkitektur og økonomi ift. dit behov. Vores dygtige akustikmontører arbejder fast for os, og kan montere vores akustikprodukter hurtigt og professionelt. Det sikrer, at du får mest støjdæmpning for pengene.  

 

Lydisolering: Når lyden bevæger sig gennem vægge

 

Har du et problem med udefrakommende lyd, eller lyd, der bevæger sig gennem bygningens konstruktion, så som støj fra naboerne mm., så er det lydisoelring, du har brug for. Det kan du læse mere her.

Har du brug for yderligere rådgivning er du mere end velkommen til at ringe til os på 70 26 14 12 eller skrive til os, så vi kan rådgive dig personligt. 

 

Princip for lydloft og lydvæg

For at undgå, at lyden bevæger sig gennem bygningens konstruktioner, er løsningen at lave en ny væg eller loft, der har så lidt fat i den eksisterende bygning som muligt.

Når vi laver et lydloft er det ophængt i svingningsdæmpere og ud til væggene er der elastiske fuger. Altså ingen faste mekaniske forbindelser.

 

  

Her ses beslaget, der monteres enten i loftet eller på væggen.

 

 

 

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.