Om os

Hvem er vi?

Alpha Akustik har været på banen siden 1999, og i dag er vi en af landets førende støjdæmpningsvirksomheder.

En af vores styrker er, at vi bruger den tid det tager, at finde den rigtige kombination af økonomi, arkitektur, hygiejne, holdbarhed og lydmæssig effekt....

Hvem er vi?

Alpha Akustik har været på banen siden 1999, og i dag er vi en af landets førende støjdæmpningsvirksomheder.

En af vores styrker er, at vi bruger den tid det tager, at finde den rigtige kombination af økonomi, arkitektur, hygiejne, holdbarhed og lydmæssig effekt. Den kombination er aldrig den samme hos to kunder. Derfor får du ingen standardløsninger, men én samlet pakke med alt fra individuel rådgivning og færdig montage. Det gør det trygt og enkelt for din virksomhed, husstand eller institution at forbedre lydforholdene.

Vi støjdæmper i alle former for bygninger – alt fra foredragssale, flyhangarer, storrumskontorer og skolefritidsordninger. Hvert sted har sin udfordring og det kan vi hjælpe med.

Sikkerheden for, at vores ydelser har en høj kvalitet, ligger i vores 25 års erfaring. Vi er uafhængige af leverandører, men vi har et stort netværk, og kan derfor opnå fordelagtige materialepriser, samtidig med, at vi sikrer det rigtige produkt til den enkelte opgave.

Hvis der er behov for det, kan vi dokumentere, at støjdæmpningen overholder myndighedernes krav.

 

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.