top of page

GOD LYD I PILATESSTUDIO

Med akustikloft er det nemmere at have flere klienter samtidig

 

I indre by ligger Copenhagen Pilates Studio, der siden 2000 har dannet rammerne for professionel Pilates træning i et studio med mange muligheder. Med mere end 20 års erfaring tilbyder de højt specialiserede instruktører og skræddersyede løsninger til dig og dit behov. Det kan både være for at komme i form eller genoptræning efter en skade. Som en del af den professionelle oplevelse, har de Copenhagen Pilates Studio prioriteret, at lyden også skal være ideel for at flere kan træne i samme rum samtidig. Derfor er der opsat både Alpha SOLO i krog og i gangareal er Alpha Direct plader limet op. 

“Det har fra start til slut være et gnidningsfrit og godt forløb med Alpha Akustik. Vi har over mange år haft problemer med rumklang og akustikken i vores højloftet lejemål. Vi er flere instruktører, der underviser samtidig og har også klienter, der ofte er lydsensitive. Jeg ville blot ønske, vi havde gjort dette tiltag for mange år siden.

Efter vi har fået loftpladerne installeret, mærker vi en stor forandring. Der er simpelthen mere ro og instruktørerne er mindre trætte mentalt, når dagen er omme. Vores klienter har også bemærket ændringen og siger, at det er et langt mere behageligt miljø at være i. Så vi er alt i alt rigtige glade” , Jessie Lee, Copenhagen Pilates Studio

Se video fra sagen nederst.

SE VIDEO FRA SAGEN

HØR FORSKELLEN AKUSTIKREGULERING KAN GØRE

bottom of page