Fløng Skole

Før skolestart på Fløng Skole, fik de lavet en virkelig flot akustikløsning i et stort SFO-lokale. Løsningen er en kombination af ALPHA AkustikbillederALPHA TYST og ALPHA Skærmvægge.

Før skolestart på Fløng Skole, fik de lavet en virkelig flot akustikløsning i et stort SFO-lokale. Lokalet er højt til loftet og giver adgang til forskellige klasselokaler. Der var allerede et flot akustikloft i rummet, men med de mange meter til loftet, var det nødvendigt med en del mere akustikregulering for at skabe en ideel akustik for børn og pædagoger.


Den akustiske analyse har vores dygtige akustikkonsulent, Thomas Fløcke stået for. Her er gamle, blokerede vinduer, der ikke længere er i brug, blevet udnyttet rent akustisk ved at udfylde dem med vores tekstilbeklædte lydabsorbent, My Alpha på specialmål. Derudover pryder akustikbilleder, tekstilbeklædte absorbenter og skærmvægge gulv og vægge i forskellige farvetemaer. Skærmvæggene er nemme at rykke rundt på og er virkelig funktionelle ift. at skabe rum i rum, så der er plads til forskellige aktiviteter.


Designet og det visuelle udtryk har skolen selv designet – OG DET ER VIRKELIG FLOT! Fra et grønt og brunligt skovtema, bevæger man sig videre til et rødligt tema, hvor orange, lyserøde og røde farver dominerer den røde scene i lokalet. Videre kommer det blålige tema, hvor der er tegnerum og videre til en lysegrønt tema, hvor der blandt andet er bordfodbold.

En flot farverig løsning, der er med til at skabe mere ro blandt børn og pædagoger.

 

Ønsker I også en akustikløsning, kan I kontakte os på 70 26 14 12 – vi kommer gratis ud for at vurdere støjproblemet og laver et uforpligtende tilbud på at fjerne støjen fra din hverdag.

Tak til Alpha Akustik for at have planlagt og designet en fantastisk støjdæmpende løsning på Fløng Skole (SFO fællesrum). Levering, opsætning, æstetikken og ikke mindst støjdæmpningen er fantastisk.

Jan Bjergskov Larsen, skoleleder fra Fløng Skole.

Andre eksempler

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage og fra industrihaller til køkkenalrum. Kontakt os nu for yderligere rådgivning.