top of page

STUKLOFT – Med god lyd

Forestil dig en smuk, ældre bygning midt i København lige ved siden af Strøget. Lofterne er af ældre stil med stukstruktur, og rummet er 150 kvadratmeter stort. Det er den nye lokation for Gefion Group A/S, der arbejder med investorer og kapitalpartnere.

De gamle lokaler i København byder på en smuk fysisk ramme i hverdagen, men lydmæssigt er akustikken ikke særlig optimal til et stort fælleskontor. Derfor kom de til os for hjælp.

For at bevare den autentiske og æstetiske charme i den gamle bygning, har vi skabt en ny akustikløsning, der er tilpasset Gefions behov.

 

Vi har håndskåret og kantbehandlet akustikplader til de små firkanter i loftet, og har herefter tilpasset dem de originale stuklister. Vores professionelle håndværkere har fuget overgangene mellem de nye elementer og det gamle loft, så det gamle loft er blevet fuldt integreret med det nye akustikloft. Således er de akustiske forhold blevet markant forbedrede, og samtidig går vi ikke på kompromis med det æstetiske udtryk i den ældre bygning.

ANBEFALING

"Vi havde forventet, at pladerne ville give en ændring i akustikken, men vi havde ikke forventet, at ændringen ville blive så stor. Samtidig er rummet blevet meget hyggeligere og mere intimt på grund af den forbedrede akustik. Og så er det igen rart, at have gæster og børn, der leger i stuen."

LÆR MERE OM ALPHA DIRECT

alpha-direct-alpha-solo-akustikloesning-
bottom of page