top of page
Alpha-SOLO-akustikflaader-i-loftet-god-akustik-akustikpaneler-fjern-rumklang-akustikplader-lydpaneler-lydplader-godlyd

AKUSTISKE ABSORBENTER – få god lyd med akustiske absorbenter

HVAD ER AKUSTISKE ABSORBENTER

Akustiske absorbenter er et andet ord for akustikplader, der anvendes til at fjerne dårlig lyd i et rum. Det består af en mineraluldskerne, og kan have forskellige overflader.

Det kan også kaldes lydabsorbenter eller lydplader og findes i mange versioner. Fælles for alle betegnelser er, at der er tale om et materiale, der absorberer lyden i rummet. 

AKUSTISKE ABSORBENTER I FELTER

Akustiske absorbenter kan opsættes som felter i loftet - som f.eks. Alpha SOLO og Alpha Direct.

 

AKUSTISKE ABSORBENTER TIL VÆG

Der findes også mange forskellige absorbenter til væg. Fælles for dem er, at de skal være mere hårdfør end absorbenter i loftet. Derfor anbefaler vi især Alpha Tyst som akustisk absorbent til f.eks. børnhaver, skoler, kontorer. En anden meget effektiv absorbent til vægge er Alpha Robust, der har en hård metal kasse, så den kan monteres alle steder - også i idrætshaller, industrien mm. En andet meget populær vægaborbent er trælameller. Vi anbefaler altid, at trælameller suppleres med mineraluld bagved, hvis det skal have en akustisk effekt. 

AKUSTISKE ABSORBENTER SOM HELDÆKKENDE LOFT

Det er også muligt at lave en heldækkende akustikløsning. Det kan enten være luksus versionen akustikpuds, hvor akustiske absorbenter, med et pudslag bliver opsat i loftet og efterfølgende udjævnes samlingerne af håndværkere med særlige teknikker. 

ABSORBENTER I SKINNESYSTEM 

Akustiske absorbenter kan også opsættes i et skinnesystem/systemloft som en effektiv løsning på et støjproblem.

Få et gratis og uforpligtende tilbud - ring 70261412.

Se video om forskellige slags absorbenter

Akustikplader-akustikabsprbenter-absorbe
bottom of page