top of page

AKUSTIKVÆGGE OG AKUSTIKVÆG - Akustikvægge er med til at skabe god lyd

 

Optimer akustikken på arbejdet eller derhjemme med vores akustikvægge

Ønsker du at forbedre lydmiljøet i dine lokaler?  Hos os får du et færdiglavet løsningsforslag, baseret på netop det rum, du oplever støj.

Ideel akustik kræver et akustikloft - suppleret med akustikpaneler på væggene. Akustikloftet sikrer god akustik, og akustik på væggene fjerner stående bølger. For at skabe lyd, der lever op til arbejdstilsynets krav, er begge ting nødvendige - med mindre andre elementer i rummet, bryder de stående bølger.

 

Vi kommer gratis ud og ser/lytter på problemet og i samarbejde med dig og dit behov, laver vi en akustisk analyse og et forslag til en akustikløsning, der sikrer dig god lyd. 

Vores akustikvægge er ideelle til at skabe en behagelig og støjfri atmosfære. Uanset om det er i kontorer, konferencecentre, i skoler, børnehaver eller i privatboliger, spiller akustikvægge og et akustikloft en afgørende rolle i at reducere støjniveauer og forbedre lydoplevelsen.

 

  • Vi tilbyder et bredt udvalg af æstetisk tiltalende designs, der passer til enhver indretningsstil, så vi sammen kan skabe et rum, der ikke kun lyder godt, men også ser godt ud.

  • Vores akustikvægge er lette at installere og kan tilpasses dine specifikke behov. Det er både muligt at skabe separate arbejdsområder eller integrer dem i eksisterende rum.

  • Du kan vælge mellem ensfarvede akustikvægge/ akustikpaneler eller få printet motiver på dem. 

Vores team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at vælge de rigtige akustikløsning med akustikvægge til dine behov. Kontakt os i dag for en professionel rådgivning og skab et lydmiljø, der fremmer trivsel og produktivitet.

SE EKSEMPLER PÅ VORES PRODUKTER HER:

bottom of page