top of page

AKUSTIKLOFT I INDRE BY

Akustikloft ændrede rumklang til ro

I denne smukke lejlighed oplevede beboerne meget rumklang og støj. I samarbejde med kunden blev det besluttet, at et heldækkende akustikloft i stue, kontorer og soveværelse ville skabe de lydforhold, der ønskede.

“Vi er smadderglade for vores akustikregulering. Vores hjem er blevet meget mere roligt nu, da rumklangen er væk. Desuden er akustikpanelerne meget pænere at se på, end de oprindelige hvidmalede betonlofter. Mathias og Anders fra Alpha Akustik var både grundige og effektive, og fik klaret installationen på kun to dage.” Udtalelse fra kunden

Før akustikloftet blev opsat var der rumklang, hvilket kan høres i før videoen nederst på siden. Efter akustikløsningen, er støjniveauet i lejligheden blevet reduceret markant, og kunden kan nu arbejde og slappe af i en mere fredelig og støjsvag atmosfære. Det kan især høres, når der er gæster.

Som en del af løsningen er alle installationer blevet skjult i akustikloftet for at gøre løsningen mere elegant. Kunden er meget tilfreds med både processen, og resultatet - men mest af alt den lydmæssige effekt. 

SE VIDEO FRA SAGEN

LÆS OM ALPHA DIRECT

god-akustik-i-privathjem-med-akustikpaneler-akustikloft-privatakustik-velvaere-trivsel-Akustikabsorbenter
bottom of page