top of page

COI Center for Offentlig Innovation – Ro til innovation

Midt i København, et par minutter fra Rådhuspladsen, i en gammel københavnerbygning, ligger COI (Center for Offentlig Innovation). COI arbejder på at øge kvaliteten og effektiviteten i den offentlige sektor gennem innovation, men nu har deres fokus været på akustikken på deres kontor. larmende kaffemaskine er blevet dæmpet med mospanel bagved maskinen, samt en Alpha Solo i loftet og My Alpha i hvid på venstre side af maskinen.

​På den modsatte væg er flere My Alpha paneler i grå nuancer placeret i et kubistisk udtryk, og går man videre, kommer man til den akustiske hytte, der giver mulighed for dæmpet samtaler midt i det store lokale. På bagvæggen bag et flot højbord med grønne stole er flere hvide My Alpha paneler placeret. Videre gennem en gang kommer man til to mindre kontorlokaler, med hvert sit visuelle udtryk - skabt af My Alpha.

De gule og orange farver harmonerer med bygningerne, man kan se gennem vinduet. Loftet har fået diskrete Alpha Direct plader i hvide, der er effektive, men ikke tager fokus. Alt i alt en fantastisk og gennemført løsning, der illustrerer, hvordan samarbejdet mellem kunden og akustikkonsulenten kan optimere – ikke kun akustikken i lokalerne, men også det visuelle udtryk. 

ANBEFALING

"Vi er blevet meget glade for den udarbejdede akustikløsning. Vi har fået styr på lyden i nogle akustisk udfordrede lokaler og oplever samtidigt, at vi har fået noget kønt at se på.


For eksempel er vores gode – men noget larmende - kaffemaskine nu smukt hegnet ind, både i lydmæssigt og visuel forstand. Hytten ”suger” vildfaren lyd til sig og byder sig fint til, for dem, der lige har brug for en stille læsestund eller en dæmpet snak med en kollega. I det hele taget har det været interessant at få mere end ørerne op for akustikkens indflydelse på arbejdsmiljøet."

LÆR MERE OM ALPHA TYST

alpha-TYST-akustik-akustikloesning-akust
bottom of page