top of page

FLØNG SKOLE - Akustikløsning med Alpha Tyst paneler og Alpha Akustikbilleder

Fløng skole fik akustikløsning med skærmvægge, akustikbilleder og akustikvægge.

Før skolestart på Fløng Skole, fik de lavet en virkelig flot akustikløsning i et stort SFO-lokale. Lokalet er højt til loftet og giver adgang til forskellige klasselokaler. Der var allerede et flot akustikloft i rummet, men med de mange meter til loftet, var det nødvendigt med en del mere akustikregulering for at skabe en ideel akustik for børn og pædagoger.


De gamle, blokerede vinduer, der ikke længere er i brug,  er blevet udnyttet rent akustisk ved at udfylde dem med vores tekstilbeklædte lydabsorbent, My Alpha på specialmål. Derudover pryder akustikbilleder, tekstilbeklædte absorbenter og skærmvægge gulv og vægge i forskellige farvetemaer. Skærmvæggene er nemme at rykke rundt på og er virkelig funktionelle ift. at skabe rum i rum, så der er plads til forskellige aktiviteter.


Designet og det visuelle udtryk har skolen selv designet. Fra et grønt og brunligt skovtema, bevæger man sig videre til et rødligt tema, hvor orange, lyserøde og røde farver dominerer den røde scene i lokalet. Videre kommer det blålige tema, hvor der er tegnerum og videre til et lysegrønt tema, hvor der blandt andet er bordfodbold. En flot farverig løsning, der er med til at skabe mere ro blandt børn og pædagoger.

Vil du blive inspireret til, hvordan man kan kombinere vores Alpha Tyst paneler og vores Alpha Akustikbilleder, klik her.

ANBEFALING

"Tak til Alpha Akustik for at have planlagt og designet en fantastisk støjdæmpende løsning på Fløng Skole (SFO fællesrum). Levering, opsætning, æstetikken og ikke mindst støjdæmpningen er fantastisk".

Jan Bjergskov Larsen, skoleleder fra Fløng Skole.

LÆS MERE OM ALPHA AKUSTIKBILLEDER

Akustikbilleder-skaermvaeg-akustik-alpha

SE VIDEO FRA FLØNG SKOLE

Akustikbilleder-skaermvaeg-akustik-alpha
bottom of page