top of page

HOVEDPINE OG TRÆTHED - blev erstattet af god lyd

”Det er sjældent, man hører mig sige, at jeg har lyst til at give personalet fri. Men da vi åbnede den nye salon, var det sådan jeg havde det”, fortæller Jacob Dreyer, ejer af Hair by Gylvin.

​Støj fra snak og føntørrere gjorde, at personalet i salonen blev så trætte, at de om eftermiddagen både havde kvalme og ondt i hovedet. Selv kunderne beklagede sig over støjen.

”Jeg har aldrig troet, at lyd kunne betyde så meget, at man kunne blive syg af det”, fortæller Jacob overrasket.

På et tidspunkt var det så galt, at frisørerne også har måttet undskylde overfor kunderne, som brokkede sig over, at man ikke længere kunne snakke privat. 

Jacob kontaktede ALPHA AKUSTIK for at få en professionel vurdering af støjproblemet, og senere samme eftermiddag hentede han akustikplader fra vores lager.

​Flere kunder har udtalt, at det er rart med den nye gode lyd. ”Prisen er peanuts i forhold til hvad man får ud af det”, siger Jacob.

Salonen behøvede ikke at lukke for at montere pladerne, da Jacob og en elev monterede dem selv med ALPHA Akustiklim – det var let, enkelt og uden støjgener.

ANBEFALING

"Det er rart at gå på arbejde nu, og medarbejdere og kunder behøver ikke længere at sidde og råbe for at overdøve føntørrerne."

Jacob Dreyer, Ejer af Hair by Gylvin.

LÆR MERE OM ALPHA DIRECT

alpha-direct-alpha-solo-akustikloesning-
bottom of page