Alpha MONO

Sælges pr. stk.

Pris 1.250,00 kr. ekskl. moms (1.562,50 kr. inkl. moms)

Pris med rabat:

1.800,00 kr. ved køb af 1 - 3 ks./stk

1.550,00 kr. ved køb af 4 - 9 ks./stk

1.350,00 kr. ved køb af 10 - 15 ks./stk

1.250,00 kr. ved køb af 16 - ∞ ks./stk

Stk.
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Alpha Mono er et 40 mm tekstilbeklædt, lydabsorberende panel, der leveres i mange farver. Den robuste overflade og de forstærkede kanter, gør Alpha Mono velegnet til vægmontage.

Alpha MONO monteres med beslag, så den let kan flyttes.

Kan anvendes som opslagstavle. 

Ønsker du tekstilbeklædte paneler i 20 mm, kan du læse mere om Alpha Puzzle her.

 
 
 
 
 
 
Dimensioner:
120 cm x 120 cm x 4 cm.
 
Specialmål, både bredde og højde, fremstilles efter aftale. Se mere under My Alpha
 
Lydklasse:
Klasse A
 
Basisfarver:
Lysegråmørkegrå og sort er normalt på lager. Hvis du ønsker en anden farve, end de tre standardfarver, bedes du kontakte os. Prisen er fast uafhængigt af farvevalg.
 
Montering:
Akustikpladerne opsættes som standard med beslag, så det er let at flytte dem eller tage dem ned fra væggen når der skal males.
Steder hvor der er risiko for at der bliver skubbet til pladerne, kan det være en fordel at lime dem på væggen. Hertil anvendes Alpha Akustiklim.
 
Disse tavler leveres med beslag, som standard - vil du hellere have lim skal du notere det i kommentarfeltet til sidst i bestillingen. 
 
Rengøring:
Akustikpladerne kan støvsuges.
 
Fugtbestandighed:
Akustikpladen er formstabil ved en relativ fugtighed på op til 95 % og en temperatur på 30 C.
 
Indeklimamærkning: 
Dansk Indeklima testet.
 
Brandsikkerhed:
I henhold til EN 13501-1+1 A1:2013 er akustikpladerne klassificeret som A2-S1, d0.

Disse tavler leveres med beslag, som standard - vil du hellere have lim skal du notere det i kommentarfeltet til sidst i bestillingen. 

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

De akustiske data er afhængige af hvilken størrelse, tykkelse og placering der vælges for absorbenten. Den anviste kurve er beregnet med en 40 mm plade.

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd, der rammer materialet, der absorberes. Den anviste kurve er beregnet med en 40 mm plade.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre eksempler

Relaterede Produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores løsninger. Vi har alle typer akustik-produkter, så vi kan finde den helt rigtige løsning på dit problem.