Alpha Direct

10 stk. pr. kasse.
Pris 1.640,00 kr. ekskl. moms (2.050,00 kr. inkl. moms)

Pris med rabat:

1.900,00 kr. ved køb af 1 - 2 ks./stk

1.800,00 kr. ved køb af 3 - 6 ks./stk

1.700,00 kr. ved køb af 7 - 10 ks./stk

1.640,00 kr. ved køb af 11 - ∞ ks./stk

Kasse
Leveringsomkostningen er 500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Lydabsorberende loft du ikke ser

Med Alpha Direct kan du lave en diskret lyddæmpende løsning. Du kan enten hele loftet som fulddækkende akustikloft eller kan montere felter på loft eller væg, som det passer ind i rummet. 

Alpha Direct akustikplader limes direkte på underlaget, hvilket giver meget hurtig og støjfri montage. Perfekt til ”gør-det-selv”, men vi leverer naturligvis også med montage.

Ring for gode råd eller for at aftale et akustiktjek.

Se hvordan Alpha Direct virker, på videoen her.

 

Leveres i kasser med 10 stk. Alpha Direct (3,6 m²) og 3 stk. Alpha Akustiklim-patroner.

 

Hvor meget skal jeg montere?

Følg tommelfingerreglerne for hvor meget der skal opsættes, for at opnå en tilfredsstillende støjdæmpning: 

Køkken/alrum: Et areal svarende til mindst 25 % af gulvarealet - mere hvis der er over 3 m til loftet. 

Produktionslokaler: Et areal svarende til mindst 60 % af gulvarealet - mere hvis der er over 3 m til loftet. 

Institutioner/undervisningslokaler: Et areal svarende til mindst 100 % af gulvarealet.

Kontorer/kantiner: Et areal svarende til 50 til 100 % af gulvarealet.

Det er godt at supplere med absorbenter på væggene, brug for eksempel Akustikbilleder eller MONO akustiske opslagstavler

Bemærk at der for arbejdsrum, skoler og institutioner gælder særlige lovkrav. Du kan se kravene her, men kontakt os gerne, så vi kan hjælpe men beregninger, målinger og dokumentation.

Dimensioner:
60 cm x 60 cm x 4 cm.

Montage:
Montagevejledning er printet på de medfølgende Alpha Akustiklim-patroner. Der påføres fire limstreger (Ø 5mm) på hver plade. Brug ca. 1 limpatron til 3½ akustikplade. Pres med begge hænder pladen på plads, og vrik den en anelse, for at sikre at limen får god kontakt med underlaget. Underlaget skal være plant, rent, tørt og støvfrit. Malede overflader afvaskes med grundrengøringsmiddel. Er spalten mellem akustikpladen og underlaget meget synlig, kan det være nødvendigt at trække en hvid akrylfuge.

Farve:
Nærmeste NCS-farveprøve S 0500-N.

Lysreflektion:
85% lysreflektion, hvoraf mere end 99% er diffus reflektion.
Glans < 1.

Rengøring:
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Fugtbestandighed:
Alpha Direct tåler en relativ permanent luftfugtighed RH på op til 95% ved 30°C uden at nedbøje, vride eller delaminere (ISO 4611).

Indeklimamærkning:
Certificeret i henhold til Dansk Indeklima Mærkning og Building Material Emission Classification M1 og anbefales af det svenske Astma og Allergiforbund.

Miljøpåvirkning:
Kerne af glasuld med anvendelse af 3RD Technology. Fuldt genanvendeligt. Opfylder kravene for Svanemærket.

Brandsikkerhed:
Kernen af glasuld er testet og klassificeret som ikke brandbar i henhold til EN ISO 1182.

Sikkerhedsdatablad:
Se sikkerhedsdatablad for Alpha Akustiklim her.

 

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

Andre eksempler

Relaterede Produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores løsninger. Vi har alle typer akustik-produkter, så vi kan finde den helt rigtige løsning på dit problem.