Butik og service

For meget støj i forretningen?

Når der rigtigt er gang i biksen, er det lige før du har lyst til at lukke døren pga. støj.

Du er ejer af en frisørsalon, en café, en tøjforretning...

For meget støj i forretningen?

Når der rigtigt er gang i biksen, er det lige før du har lyst til at lukke døren pga. støj.

Du er ejer af en frisørsalon, en café, en tøjforretning eller en restaurant. Larmen er skyld i stress og kunder, der er mindre tilfredse end de kunne være. Og dine medarbejdere arbejder mindre effektivt. Det er unødvendig støj.

I en frisørsalon er der hårtørrere der støjer, og i en restaurant sidder der mange mennesker i samme rum, som prøver at have en fortrolig samtale. Du skal have lydisoleret, så den unødvendige støj forsinder. Det er godt for både kundepleje og arbejdsmiljø.  

God lyd kan være pænt

Akustikregulering kan indtænkes i det design, der er i din forretning. Så det ser rigtig godt ud. Det kan være at du har behov for nogle flotte billeder på væggene. Eller at dit loft bliver lysnet. Lad os tage en snak om det, så vi kan tænke det ind i akustikreguleringen. 

Behøver ikke koste en formue

Når du kontakter os kan du selv sætte rammerne for akustikreguleringen. Det kan være at du vil have en budget-løsning, der er så diskret som muligt. Eller det kan være at du går efter en luksus-løsning, hvor design og grafisk udtryk er i højsædet. Det er op til dig. Vi har en bred palette af forskellige produkter, som vi sammensætter efter dit behov.

Du kan montere selv

Er du fiks på fingrene kan du sagtens vælge en akustikløsning, som du selv kan montere. Det kan for eksempel være Alpha Direct monteret i loftet.

På denne måde sparer du udgiften til montagen. Vil du hellere have os til det, monterer vi naturligvis for dig. 

Rengøringskrav

Har du behov for akustikregulering med høje rengøringskrav, kan vi sagtens udtænke en sådan løsning til dig. Har du med fødevarer at gøre eller har du af anden årsag behov for at kunne spule hele rummet ned, har vi også løsninger til dette. Du kan se mere ved at klikke på industri her under vores produkter

Giv os et kald og få et gratis akustiktjek. Det betaler sig, og kan se smadder godt ud. 

Flere af fagbladene har tilbudt os at fortælle om akustik. Læs blandt andet om støjdæmpning i hos en slagter, en café og en frisør

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Hos os får du den rette kombination af akustik, arkitektur og økonomi. Vi designer den helt rigtige løsning til dig.