Stukloft med en akustisk ansigtsløftning

Forestil dig en smuk, ældre bygning midt i København lige ved siden af Strøget. Lofterne er af ældre stil med stukstruktur, og rummet er 150 kvadratmeter stort. Det er den nye lokation for Gefion Group A/S, der arbejder med investorer og kapitalpartnere. 

Gefion befinder sig allerede i lokalerne ovenover, men grundet deres succes med erhverv, har de måtte ekspandere. De gamle lokaler i København byder på en smuk fysisk ramme i hverdagen, men lydmæssigt er akustikken ikke særlig optimal til et stort fælleskontor. Derfor kom de til os for hjælp.

For at bevare den autentiske og æstetiske charme i den gamle bygning, har vi skabt en ny akustikløsning, der er tilpasset fuldstændig Gefions behov.

Vi har håndskåret og kantbehandlet akustikplader til de små firkanter i loftet, og har herefter tilpasset dem de originale stuklister, så den originale stil er bevaret. Vores professionelle håndværkere har fuget overgangene mellem de nye elementer og det gamle loft, så det gamle loft er blevet fuldt integreret med det nye akustikloft. Således er de akustiske forhold blevet markant forbedrede, og samtidig går vi ikke på kompromis med det æstetiske udtryk i den ældre bygning.

For at bevare den autentiske og æstetiske charme i den gamle bygning, har vi skabt en ny akustikløsning, der er tilpasset fuldstændig Gefions behov. I ovenstående slideshow kan du se processen fra start til slut. Det første billede indikerer loftet før vores løsning sammenlignet med resultatet efter vores løsning.

Andre eksempler

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores løsninger. Vi har alle typer akustik-produkter, så vi kan finde den helt rigtige løsning på dit problem.