Støj i salonen drev frisørejer til vanvid

Det er sjældent, man hører mig sige, at jeg har lyst til at give personalet fri. Men da vi åbnede den nye salon, var det sådan jeg havde det”.

Sådan lyder det fra Jacob Dreyer, ejer af Hair by Gylvin.

Støj fra snak og føntørrere gjorde Jacob og hans medarbejdere så trætte, at de om eftermiddagen både havde kvalme og ondt i hovedet. Selv kunderne beklagede sig over støjen. Jacob besluttede at gøre noget ved støjproblemet og kontaktede ALPHA AKUSTIK for at få en professionel akustiker til at se på problemet. Senere samme eftermiddag hentede Jacob akustikplader fra vores lager, som han selv ville sætte op. Så der gik ikke lang tid før Hair by Gylvin fik et nyt akustikloft og dermed en effektiv støjdæmpning.

Jeg har aldrig troet, at lyd kunne betyde så meget, at man kunne blive syg af det”, fortæller Jacob overrasket.

I den gamle salon havde Jacob aldrig tænkt over lyden, men der var også fulddækkende akustikloft. I den nye salon kunne personalet pludselig ikke holde ud at gå på arbejde. Det var så galt, at frisørerne også har måttet undskylde overfor kunderne, som brokkede sig over, at man ikke længere kunne snakke privat. 

Flere kunder har udtalt, at det er rart med den nye gode lyd. ”Prisen er peanuts i forhold til hvad man får ud af det”, siger Jacob.

Salonen behøvede ikke at lukke for at montere pladerne, da Jacob og en elev monterede dem selv – det var let og enkelt. Jacob hentede akustikplader med tilhørende lim i Roskilde, og gik i gang. Halvdelen blev lavet en formiddag, hvor der var en kunde, der aflyste sin klipning.

Hos Hair by Gylvin, som er en rigtig stor salon, blev der brugt ca. 100 Alpha direct 20 mm plader. Det er dem du kan se på billedet. Prisen var 15.500 kr. ekskl. moms. Du kan læse mere om støjdæmpning i forretninger, ved at trykke på dette link. 

Det er rart at gå på arbejde nu, og medarbejdere og kunder behøver ikke længere at sidde og råbe for at overdøve føntørrerne.

Jacob Dreyer, Ejer af Hair by Gylvin.

Andre eksempler

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage og fra industrihaller til køkkenalrum. Kontakt os nu for yderligere rådgivning.