Skole og skolebibliotek støjdæmpes

Med et super aktivt bibliotek i stueetagen og åben adgang til skolens administrationskontor på 1. sal, var der alt for meget støj på Pedersborg Skolen i Sorø. Skoleleder, Christina Aalling Wolff, kontaktede Alpha Akustik og fik fat i Michael Fabrin Clausen, som hurtigt arrangerede et møde på skolen.
 
Et af ønskerne var at det store åbne foyer-rum i to etager skulle passe bedre, synsmæssigt, til administrationsdelen. Derfor blev det æstetiske prioriteret meget højt i beslutningsprocessen.

For at minimere refleksionerne, mellem de forskellige etager, blev der sat store farverige og akustikregulerende mosaikker op. Mosaikkerne blev skabt af paneler i grålige og grønne nuancer. Samme nuancer blev brugt til at skabe nyt liv i administrationens skranke, hvor paneler blev monteret på forkanten. Også på væggene går panelerne og de friske farver igen - her kan kontor-personalet benytte panelerne som opslagstavler, hvis de vil.

Som en ekstra detalje blev skolens 7-8 klasser udstyret med pensler og malede skolens gelænder lysegråt, så det matcher støjdæmpningen.

Vi er rigtig glade for den akustikregulering som Alpha Akustik har udført, ikke mindst det meget flotte og harmoniske æstetiske udtryk. Derudover har det været rigtig spændende selv at være, med inden over og, i god dialog med Alpha Akustik angående det æstetiske udtryk.

Skoleleder, Christina Aalling Wolff

Andre eksempler

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Hos os får du den rette kombination af akustik, arkitektur og økonomi. Vi designer den helt rigtige løsning til dig.