MY Alpha Wall

Kontakt os for flere detaljer på tlf. 70261412
Pris 4.000,00 kr. ekskl. moms (5.000,00 kr. inkl. moms)
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 1.000,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Enkel og smuk skærmvæg.

Med MY Alpha Wall får køberen en skærmvæg, der både er enkel, smuk og fleksibel – og særdeles god til prisen.

Produktet leveres i standardmål på 1,8 meter x 1,2 meter med tilhørende hvid fod i metal, som du kan se på billederne.

MY Alpha Wall er en del af vores MY Alpha kollektion. Lær mere om Lær mere om MY Alpha i videoen her

 

 

Således kan du selv vælge, om skærmvæggen skal være 1,8 meter lang eller 1,8 meter høj. Størrelsen og konstruktionen gør den let at flytte rundt – alt afhængigt af, hvor støjen befinder sig henne i rummet.

Ønsker du f.eks. en stillezone på din kontorplads i et åbent kontor, kan du blot sætte skærmvæggen ved siden af din plads, og hermed både afskærme lyden og samtidig indikere, at du har brug for en stillezone og ikke ønsker forstyrrelser.

MY Alpha er skærmvæggen til den kvalitetsbevidste køber, der samtidig ønsker et enkelt og simplistisk look.

 

Kombiner MY Alpha Wall med vores andre produkter

Produktet kommer i samme farver vores andre stofbeklædte produkter som Alpha Puzzle, Alpha Mono og My Alpha (se farvekortet)

Designmæssigt kan man med fordel bygge sin akustikløsning op ved at mikse de forskellige produkter.

 

MY Alpha Wall er en videreudvikling af produktet MY Alpha - med stof på begge sider.

Du kan også kontakte os på tlf: 70 26 14 12, så hjælper vi dig med at skabe en helhedsløsning, for at dæmpe støjen i din hverdag.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

De akustiske data er afhængig af hvilken størrelse, tykkelse og placering der vælges for absorbenten. 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Relaterede Produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage og fra industrihaller til køkkenalrum. Kontakt os nu for yderligere rådgivning.