Madro når der er kød på menuen

Restaurant Köd på Vesterbro er tredje skud på stammen af 'Köd'-restauranter. Den første restaurant blev åbnet i Århus og blev siden fuldt op af en tilsvarende restaurant i indre by i København. Nu er turen kommet til Vesterbro i København.

Köd har været opmærksomme på vigtigheden ved god akustik. Det har betydet at Alpha Akustik har været med siden den første restaurant slog dørene op i Århus, og ydet rådgivning og akustikregulering af alle tre restauranter.

I restauranten på Vesterbro består akustikreguleringen af flere forskellige produkter i samspil med hinanden. I hovedlokalet består loftet af firkantet trærammer. I disse er der blevet opsat filtplader i specialmål. Det giver en meget diskret og elegant løsning, som falder i ét med resten af omgivelserne. På de firkantet hvide søjler er der opsat Alpha Direct LP, hvilket igen giver en meget anonym støjdæmpning. Andre steder i restauranten er der opsat akustikflåder og akustikbilleder for at sikre madro over det hele. Velbekommen!

I restaurantens hovedlokale blev der i loftet opsat 110 akustikplader af filt, skåret i special-mål. Hvis du er interesseret i at høre nærmere om denne løsning er du meget velkommen til at ringe på 70 26 14 12, da vi ikke har den i vores webshop. På de hvide søjler er der anvendt Alpha Direct LP, samt opsat Alpha SOLO 120 foran køkkenet. 

I underetagen er der opsat Alpha Direct i loftet mellem loftsbjælkerne. Her er der også brugt et stort akustikbillede, der også er anvendt i flere af selskabslokalerne.

Hvis du vil se restaurante selv kan du tage en virtuel-tur her: Restaurant Köd

Masser af larm fra en fyldt restaurant er ikke lyden af god omsætning, men mere udtryk for at ens gæster ikke kan snakke ordentligt sammen.

Peter Møller, Alpha Akustik

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.