Skole / Institution

Støj giver høretab og stress blandt lærerne.

Det viser en svensk undersøgelse, hvor 70 procent af de ca. 5000 adspurgte oplever forskellige gener...

Støj giver høretab og stress blandt lærerne.

Det viser en svensk undersøgelse, hvor 70 procent af de ca. 5000 adspurgte oplever forskellige gener grundet støj i klasselokalet.

Arbejder du med børn til hverdag, og kender du også situationen, hvor støjen i rummet betyder, at du ikke kan høre, hvad du selv tænker? Det er ikke unormalt, at man kan få hovedpine, når man er udsat for konstant larm –  det gælder både børn og voksne. Men hvordan løser man støjproblemet, når man ikke kan fjerne støjkilden?

DR bragte i slutningen af Juni 2018 en artikel om netop denne type støjproblem, som du kan læse mere om her.

 

Hvis Rød stue larmer, og man kan høre det på Grøn stue, eller hvis 1A kan høre larmen fra et andet klasselokale, er der tale om et lydisoleringsproblem, som du kan læse mere om her. Lydisolering er når støjen bevæger sig gennem bygningens konstruktioner.

Hvis det derimod drejer sig om, at det runger, når man taler i et rum, så er det akustikregulering, der kan løse dit problem. Det kan vi hjælpe dig med.

Alpha Akustik har mere end 30 års erfaring med støjdæmpning, og vi hjælper gerne med at løse jeres støjproblem, hvor vi tager hensyn til både jeres arkitektoniske, akustiske og økonomiske ønsker.

Kontakt os på 70261412 – vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på at løse jeres støjproblem.

Hør forskellen i børnehaven Troldehøjen, efter vi har akustikreguleret

 

 

Vi kan sikre jer, at jeres akustiske forhold overholder myndighedernes krav, og vi kan ligeledes levere den fornødne dokumentation. Er der løsninger, du ønsker at se i virkeligheden, kan du komme forbi vores showroom i Roskilde. Her har vi mange af produkterne monteret. 

N.B. Akustikregulering er ikke omfattet af SKI-aftaler. Det er fuldt legalt for kommunale institutioner at handle med Alpha Akustik. 

Relevante eksempler

(Se alle)

Relevante produkter

(Se alle)

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.