Industri

Støjproblemer i industrien

Økonomisk løsning?

Du får en effektiv og billig løsning. Det garanterer vi, da vi er rutinerede specialister indenfor industrien – og derfor kan gøre det, der er helt rigtigt hos jer. Særlige rengørings- eller funktionskrav kan...

Støjproblemer i industrien

Økonomisk løsning?

Du får en effektiv og billig løsning. Det garanterer vi, da vi er rutinerede specialister indenfor industrien – og derfor kan gøre det, der er helt rigtigt hos jer. Særlige rengørings- eller funktionskrav kan vi naturligvis også leve op til. Vi sørger for fleksibel montage, så det ikke går ud over produktionen. 

Har I fået påbud fra Arbejdstilsynet?

Vi sikrer, at I nu overholder lovgivningens krav, hvis I har fået et støjpåbud. Derudover sørger vi for akustikregulering, lydisolering og støjindkapsling – inklusiv målinger og montage.

Støjer produktionshallen?

Vi dæmper maskinstøjen så medarbejderne holder længere. Dermed undgår du fejl i produktionen, da medarbejderne lettere kan kommunikere.

Er der kaos på fabrikkens kontor?

Telefonerne kimer. Arbejdsmiljøet er dårligt eller stressende. Sæt en stopper for forøget sygefravær. Lad os skabe god lyd i kontoret, så effektiviteten stiger. Det kan hurtigt svare sig.

Gratis akustiktjek, ring 70 26 14 12.

Gratis akustiktjek  ring 70 26 14 12

Sådan får du ordentlig lyd (der overholder AT-kravene)

Arbejdstilsynet har to sæt støjregler for produktionslokaler. Et om støjniveauet i decibel, og et andet der stiller krav til akustikken i rummet. Det kan være, I har behov for at lydisolere en maskine eller få dæmpet rumklangen i maskinhallen. Lige meget hvad skal vi nok få støjdæmpet jeres arbejdsplads, så I undgår fremtidige støjpåbud.

Her er, hvad vi gør, når du har ringet til os:
- Måler efterklangstiden/støjen i lokalet.
- Kombinerer løsningen, der er bedst, hvad angår akustik og økonomi.
- Giver dig et gennemarbejdet tilbud.
- Udfører montagen med erfarne håndværkere, let, hurtigt og smertefrit.
- Dokumenterer, at I overholder gældende lovgivning og imødekommer AT-påbud (i henhold til Arbejdstilsynets vejledning A.1.16, Akustik i arbejdsrum og D.6.1-3, Støj i arbejdsrum).

Vi ved, hvor meget akustikregulering der er nødvendigt for jeres arbejdsplads. Ring og bestil et gratis akustiktjek. 

Referencer: 

 

 

Relevante eksempler

(Se alle)

Relevante produkter

(Se alle)

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Vi laver støjdæmpning alle steder hvor det runger for meget. Vi mestre alle fagets discipliner fra måling og beregning til færdig montage.