EPOS | SENNHEISER ADAPT 560 - lav din egen stillezone

I et storrumskontor, skal der være god akustik. Men hvis man skal føre samtaler i telefon anbefaler vi, at man som supplement til god akustik, benytter et headset med effektiv ”active noise cancelling”, hvor støj fra omgivelserne bortfiltreres. Vi har derfor udvalgt et par produkter, som er særligt gode til at fjerne støj. Ønsker du andre Sennheiserprodukter, kan du kontakte os på 70261412 eller på mail.

PRODUKTINFORMATION

Et headset skal være nemt at håndtere, så flowet mellem arbejde og opkald går problemfrit – samtidig med at lyden skal være tydelig. Vi anbefaler derfor dette Sennheiser Adapt 560 on-ear headset, da det har nem anvendelighed og fantastisk lyd.

Under opkald tages en lille mikrofon ned, så kommunikationen er klar, det er nemt at sætte modtageren på ”mute”, såfremt interne beskeder gives og musik lyder bare bedre. Med funktionen active noise cancelling, kan du lukke dine omgivelser ude, så du kan fokusere fuldstændig på dit arbejde. 

Der er mulighed for at tilslutte 2 forskellige bluetooth-enheder, så du nemt kan skifte mellem enheder.

Høretelefonerne har batterilevetid på op til 46 timer. 

ADAPT 500-serien er UC-optimeret og byder på fantastisk stereo musik og professionel lyd. Kontakt os på 70261412 for mere info.

ANBEFALING

Anja Grove, der er supporter for Alpha Akustik, anvender EPOS ADAPT 560 dagligt. Hun udtaler, at hun aldrig rigtig har kunne finde et headset, hun har vænnet sig til før nu. Mikrofonen er nem at anvende, lyden går klart igennem – både til samtaler og musik. Mute knappen fungerer især godt, når interne beskeder skal gives før viderestilling af opkald. 

PRISINDIKATION​

DKK 2.242,50 ekskl. Moms

 

Leveringsomkostningen 50 kr ekskl moms. 

LÆR MERE OM AKUSTIK PÅ KONTORET

Kontorvideo-akustikkonsulent-akustikeksp

LÆS MERE OM ALPHA TYST

view-ALPHA-TYST-akustik-stofpanel-akusti