God akustik trods de mange glasvægge

Rainmaking Loft er stedet for den moderne entreprenør som vil have arbejdsplads i centrum af København - og med masser af andre ildsjæle omkring sig. Kontorfællesskabet henvender sig til nystartede teknologibaserede selvstændige og tilbyder et særligt inspirerende arbejdsmiljø. Stedet er lækkert indrettet og her er en legende men også seriøs og produktiv atmosfære.

De logerende i kontorfællesskabet sidder side om side, og arbejder selvsagt på hver deres "arbejdsplads". Derfor kan støjniveauet hurtigt blive heftigt. Af samme årsag inviterede Rainmaking Loft Peter Møller fra Alpha Akustik forbi, for at se hvad der kunne gøres for at dæmpe støjniveauet.

Rainmaking Loft ville gerne have noget der var helt enkelt og stilrent. Derfor blev de plader som blev brugt i loftet også brugt på væggen. Alpha SOLO - nogle 120 x 120 cm og andre 120 x 240 cm.

Normalt bruges Alpha SOLO ikke på vægge, da den ikke kan tåle stød. Men sidder den ugenert, er det en rigtig fin og meget økonomisk løsning. Hvor vægpaneler ofte koster mellem 1.200 og 2.450 kr. pr. m²., koster Alpha SOLO kun 765 kr. pr. m².

Et virkelig fedt sted de har sig her. Sikke en masse kreative unge hoveder samlet på en gang. Det er herligt at kunne være med til at give dem lidt mere arbejdsro.

Peter Møller, Alpha Akustik

Andre eksempler

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.