Et smukt designhjem med god akustik

I denne smukke bolig er der alt, hvad man drømmer om. Højt til loftet, smukke vinduespartier og masser af plads. Dog var den dårlige akustik i rummet med til at forværre rummets ellers sublime kvaliteter. Familien oplevede larm i det store rum og det var ikke rart at være mange mennesker samlet der. For at optimere de akustiske vilkår i rummet, fik vi monteret 27 styks Alpha Direct 120 x 120 x 2 cm i loftet. Familien har selv udtalt, at de synes, at det nye akustikloft har været med til at gøre deres hjem hyggeligere at være i. Se hvordan resultatet blev her.

Ønsker du en lignende løsning, kan du her købe samme produkt til dit hjem.

Vi havde forventet, at pladerne ville give en ændring i akustikken, men vi havde ikke forventet, at ændringen ville blive så stor. Samtidig er rummet blevet meget hyggeligere og mere intimt på grund af den forbedrede akustik. Og så er det igen rart, at have gæster og børn, der leger i stuen.

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores løsninger. Vi har alle typer akustik-produkter, så vi kan finde den helt rigtige løsning på dit problem.