Fra larm til hygge omkring middagsbordet

I et flot designhjem tæt ved vandet i Hvidovre, bor der en familie på 5. Familien havde fundet deres drømmehjem med højt til loftet og et virkelig flot køkken/alrum. Den moderne arkitektur i hjemmet betød også, at de hurtigt oplevede, at der var meget larm i deres spisestue, hvilket påvirkede stemningen omkring bordet. Det skabte en stresset atmosfære, for lydniveauet var højt, og det blev intensiveret af, at der så blev skældt ud, når børnene larmede for meget. Til sidst fik familien besøg af flere akustikkonsulenter - blandt andet Thomas Hernadez fra Alpha Akustik. Benedicte Balslev blev hurtigt overbevist om, at det var den løsning Alpha Akustik tilbød, de ønskede i hjemmet. Der blev sat 6 Alpha Soloer op i det åbne køkken/alrum, og herefter ændrede stemningen sig drastisk. Der var ikke lige så meget larm, og det var, ifølge Benedicte Balslev meget hyggeligere at være samlet i rummet.

Når akustikregulering skaber god stemning.

Se slideshowet her under, og læs mere om, hvordan akustikregulering var med til at skabe nogle rolige rammer for familien Balslev. 

 

Efter vi har fået sat akustikloftet op, har vi mærket en mærkbar forandring i vores familieliv. Vi havde gæster kort tid efter og de kiggede rundt og spurgte, om der var noget, vi havde fået ændret i vores hus. De lagde slet ikke mærke til pladerne, men kunne mærke at stemningen omkring spisebordet, var en anden end de var vant til. Det har gjort måltiderne meget rarere. Det har gjort livet omkring spisebordet til en helt anden oplevelse. Det er virkelig, virkelig, virkelig fantastisk. 

Benedicte Balslev

Andre eksempler

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Kontakt os nu – så finder vi en løsning