Akustikløsning skaber arbejdsro hos COI


Ligesom god innovation, er god akustik med til at øge kvaliteten og effektiviteten i hverdagen, hvilket er en nødvendighed for at skabe et godt og produktivt arbejdsmiljø. 

Midt i København, et par minutter fra Rådhuspladsen, i en gammel københavnerbygning, ligger COI (Center for Offentlig Innovation). COI arbejder på at øge kvaliteten og effektiviteten i den offentlige sektor gennem innovation.

COI har i samarbejde med vores senior akustikkonsulent, Michael Fabrin Clausen, fået lavet en flot og effektiv akustikløsning til deres kontor.

Når man kommer ind på kontoret, bliver man mødt af en kaffemaskine, der selvfølgelig er en nødvendighed på et kontor – men den larmede for meget førhen. Det er blevet reduceret med et mospanel bagved maskinen, samt en Alpha Solo i loftet og My Alpha i hvid på venstre side af maskinen.

På den modsatte væg er flere My Alpha paneler i grå nuancer placeret i et kubistisk udtryk, og går man videre, kommer man til den akustiske hytte, der giver mulighed for dæmpet samtaler midt i det store lokale. På bagvæggen bag et flot højbord med grønne stole er flere hvide My Alpha paneler placeret, hvilket skaber et fint udtryk, samtidig med at de er diskrete. Videre gennem en gang kommer man til to mindre kontorlokaler, med hvert sit visuelle udtryk - skabt af det samme akustiske produkt, men med forskellige farver.

Kontoret på venstre hånd har fået et blåt og gråt tema i samme kubistiske stil, som dem ved indgangen – også med produktet My Alpha. Lokalet på den anden side, har samme stil som det andet kontor, men her er My Alpha valgt i orange og gule farver, hvilket skaber et helt andet visuelt udtryk. Farverne harmonerer med de gamle københavnerbygninger, man kan se gennem vinduet. Loftet har fået diskrete Alpha Direct plader i hvide, der er effektive, men ikke tager fokus. 

Alt i alt en fantastisk og gennemført løsning, der illustrerer, hvordan samarbejdet mellem kunden og akustikkonsulenten kan optimere – ikke kun akustikken i lokalerne, men også det visuelle udtryk. 

Vi takker for et rigtig godt samarbejde og et resultat, vi er meget stolte af.

Ønsker du en lignende løsning, eller vil du gerne have en akustikkonsulent ud og se på dit støjproblem, kan du kontakte os på 70261412.
 
 

Vi er blevet meget glade for den udarbejdede akustikløsning. Vi har fået styr på lyden i nogle akustisk udfordrede lokaler og oplever samtidigt, at vi har fået noget kønt at se på.
For eksempel er vores gode – men noget larmende - kaffemaskine nu smukt hegnet ind, både i lydmæssig og visuel forstand. Hytten ”suger” vildfaren lyd til sig og byder sig fint til, for dem, der lige har brug for en stille læsestund eller en dæmpet snak med en kollega. I det hele taget har det været interessant at få mere end ørerne op for akustikkens indflydelse på arbejdsmiljøet.
 

COI, Center for Offentlig Innovation

Andre eksempler

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Hos os får du den rette kombination af akustik, arkitektur og økonomi. Vi designer den helt rigtige løsning til dig.