Alpha Puzzle

Sælges pr. stk.
Pris 675,00 kr. ekskl. moms (843,75 kr. inkl. moms)

Pris med rabat:

950,00 kr. ved køb af 1 - 6 ks./stk

825,00 kr. ved køb af 7 - 18 ks./stk

725,00 kr. ved køb af 19 - 30 ks./stk

675,00 kr. ved køb af 31 - ∞ ks./stk

Stk.
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Akustikpanel der kan mixes på kryds og tværs

Alpha Puzzle er sin helt egen. Den er udviklet så du kan kombinere flere styks på alle tænkelige måder. Dette gælder både sammensætning, form og farve. Hvad end du vælger får du god støjdæmpning i rummet.

Alpha Puzzle er en del af vores MY Alpha kollektion. Lær mere om Lær mere om MY Alpha i videoen her

 

 

Produktet kan bruges som både akustikpanel og opslagstavle. Du vælger selv hvilke brikker der er hvad. Du vælger den farvekombination du har lyst til. Hermed skaber du dit helt eget puslespil.

Alle brikker er samme størrelse. 60 x 120 cm x 2 cm. Ryst posen og bland dem som du har lyst. Du kan kombinere brikker i forskellig farve. Lodret eller vandret. Sætter du eksempelvis tre brikker lodret sammen, får du en samlet tavle på 120 x 180 cm. Eller du kan sætte to vandret sammen ved siden af hinanden. Dette giver en tavle der er 60 x 240 cm. Sæt lige så mange sammen som du vil. Lad fantasien få frit spil.

Sætter du brikkerne hver for sig med luft imellem kan du lave en luftig dekoration af en hel væg. Og du kan lade en enkelt i en særlig farve fungere som opslagstavle mens de andre blot er akustikpaneler.

Alt er muligt og lige meget hvad du gør med farvevalget så matcher hver af dine brikker hinanden.


Skab selv i prøverummet

Mængde:
Vi sælger Alpha Puzzle stykvis, med lim som standard.

 

Du kan også kontakte os på tlf: 70 26 14 12, så hjælper vi dig med at skabe en helhedsløsning, for at dæmpe støjen i din hverdag.

Dimensioner:
60 cm x 120 cm x 2 cm. 

Specialmål, både bredde og højde, fremstilles efter aftale. Se mere under My Alpha

Lydklasse:
Klasse C

Tillægspris ved specialmål:
Tillæg for specialmål er +50% af prisen.

Montering:
Akustikpladerne opsættes som standard med lim, så det er let at montere og så der ikke er mellemrum mellem væg og panel.

Rengøring:
Akustikpladerne kan støvsuges.

Fugtbestandighed:
Akustikpladen er formstabil ved en relativ fugtighed på op til 95 % og en temperatur på 30 C.

Indeklimamærkning:
Dansk Indeklima testet.

Brandsikkerhed:
I henhold til EN 13501-1+1 A1:2013 er akustikpladerne klassificeret som A2-S1, d0.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre eksempler

Relaterede Produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
At vi designer den rigtige løsning - første gang, og at den bliver opsat af montører der ikke laver andet, betyder at du er sikret mest støjdæmpning for pengene.