Privat

Savner du at kunne holde en hyggelig middag? 

I rigtig mange private hjem har man med den moderne arkitektur problemer med lyden. Det gælder både akustikken i rummene men også den generelle lydisolering. Har du akustikproblemer bliver lyden ved med at fare rundt i lokalet. Selv den...

Savner du at kunne holde en hyggelig middag? 

I rigtig mange private hjem har man med den moderne arkitektur problemer med lyden. Det gælder både akustikken i rummene men også den generelle lydisolering. Har du akustikproblemer bliver lyden ved med at fare rundt i lokalet. Selv den mindste lyd fra en opvaskemaskine virker støjende. Og det er i hvert fald ikke hyggeligt at have en børnefamilie til middag i sådan et køkken/alrum med dårlig akustik. 

Den dårlige akustik kan sagtens ændres ved brug af effektive akustikplader. Du kan selv give dig i kast med det, og finde produkter i vores webshop. Du kan også give os et kald på 70 26 14 12, så giver vi dig et gratis og uforpligtigende tilbud. Eller hvis du vil, kan du sende os en video eller bruge chat-funktionen over Facebook. Tryk på besked-knappen. 

Er der løsninger du ønsker at se i virkeligheden, kan du komme forbi vores showroom i Roskilde. Her har vi mange af produkterne monteret. 

Mængde og effekt:

Som udgangspunkt skal der, for at skabe god akustik i et lokale, opsættes akustisk materiale svarende til mindst 20-30 % af rummets gulvareal. Hvis lokalet er opbygget af meget hårde materialer eller hvis der er højere end 3 meter til loftet skal der mindst opsættes 30 %.

Eksempelvis, vil et rum på 30 m² med loft til kip, skulle have opsat minimum 10 m² akustikabsorbenter. 

Ønsker du at få os til at udføre montagen, kan du læse mere her.

Her kan du se hvordan vi har udført akustikregulering af forsamlingshus med Alpha Direct. 

Relevante eksempler

(Se alle)

Relevante produkter

(Se alle)

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage og fra industrihaller til køkkenalrum. Kontakt os nu for yderligere rådgivning.