Deadline for støj

Zetland er en digital avis der blev stiftet tilbage i 2012. Avisens mål er at giver sine medlemmer et dagligt overblik og skriver artikler med et dybere perspektiv på tidens vigtigste historier. Alt sammen gennem kvalitetsjournalistik og i en mængde man kan nå at læse.

Avisen er nu flyttet til større lokaler i det nordvestlige København. Her har de nu hjemme i en gammel industribygning, med et stort storrumskontor og flere mindre mødelokaler. 

Da lokalerne benyttes både som kontorlokale og mødelokaler, skal rumklangen dæmpes så meget som muligt. Vi rykkede derfor ind og satte en deadline for støjen. 

I loftet, fordelt på storrumskontor, mødelokaler, kantine og køkken, er der blevet monteret 32 af de helt store akustikflåder - Alpha SOLO 240x120. I storrumskontoret er de blevet jævnt fordelt mellem de gamle lamper som engang udgjorde Københavns gadebelysning.

På væggen i kantinen, som også benyttes som et stort mødelokaler, er der monteret 10 hvide Alpha Puzzle.

En opgave som denne koster lidt over 70.000kr.

Hvis du vil læse mere om avisen, kan det gøres her www.zetland.dk

 

Andre eksempler

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Vi finder en løsning.

Peter Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.